Reizen met de camper

zondag, 2 juni 2013

Vandaag rustdag dus op ons gemakje opstaan, douchen en ontbijten. Dan buiten in het zonnetje onderuit gezakt lezen, Het woud der verwachting,heerlijk.
Rond 11 uur gaat Marije zonnen aan het strand en ik maak mijn ochtendwandeling de andere kant op, Sante Suzanna en Malgrat de Mar.
Marije is daar nog met Mientje geweest maar weet de naam van het hotel niet meer. Het is een heerlijke wandeling, met enkel 6,5 km verder dan gedacht. Het is dan ook 13.45 uur voordat ik terug ben op de camping waar Marije ook weer is gearriveerd.

Rond 15.30 uur fietsen we naar Calella. Er is een grote markt met van alles te koop voor honden en katten. We dwalen wat door de winkelstraatjes en besluiten weer terug te fietsen maar dan door naar Malgrat.
Nu vinden we het hotel en ook het in geheugen witte kerkje, wat in werkelijkheid toch grijs is. Een mooie fietstocht over de boulevard langs zee.

De wifi wordt nog eens geprobeerd maar zonder succes, een flut-systeem.
Op de camping is de uittrek van vaste plaatsen weekend-Spanjaarden volop aan de gang, het zal morgen een stuk rustiger zijn.
Nu we toch hier zijn pikken we ook nog een dagje Barcelona mee, mogen hop-on-hop-off.