Reizen met de camper

Vrijdag 4 sept 2020: Appelscha.

We rijden eerst een klein stukje naar een van de mooiste dorpen in Groningen: Applngedam.
We parkeren gratis op de CP tussen de lijnbussen en wandelen het stadje in. Een buitengewoon mooi centrum met oude kerk en mooie huisjes. De verschillende bruggetjes bij de haven en over het Damsterdiep geven het ‘oud-Hollands’ sfeertje.. Ook hier kunnen we de ‘hangende keukens’ boven het water bewonderen.

Verder op weg naar de camping in Norg, maar helaas geen plaats, met de boodschap het is overal ontzettend druk. De aangrenzende CP was een modderig veldje in het bos.

Dus verder op weg naar de ook nieuwe CP in het Friese Appelscha. Volgens de app nog 2 plekken vrij. Maar een klein uur later toen wij arriveerden VOL, echt balen.
De camper op de aangrenzende grote lege parkeerplaats gezet van een pretpark. Ik maak nog twee wandelingen door Appelscha om ook naar plekken van Park4Night te kijken, tenslotte besluiten we gewoon te blijven staan op de inmiddels verlaten parkeerplaats.

We reserveren voor de voorzichtigheid wel een plek voor het weekend op de CP in Werkhoven om samen met Martijn daar rond Utrecht een dag te gaan fietsen.