Reizen met de camper

Vrijdag / woensdag 13 – 25 april : Daimus

We rijden vandaag 200km naar de CP in Daimus waar we altijd graag voor langere tijd staan. De zon schijnt volop, de warme kleren kunnen in de kast. Onderweg laden we de nodige proviand in zodat we effe vooruit kunnen. Het is nog relatief druk op de CP als we arriveren, we worden meteen door oude bekenden begroet. We installeren ons voor zeker de komende week.

Het fijne van deze plek is dat je toch wat in de natuur staat op relatief ruime plekken en binnen 5 minuten op de boulevard bent waar je 10 km langs zee kunt lopen. We brengen hier onze tijd door met wandelen, naar de markten en shoppen in Gandia, fietsen tussen de sinaasappels naar Gandia en Oliva en lekker in de zon, -en schaduw na de snelle eerste verbrandingen-, zitten en lezen en puzzelen.
We hebben het hier goed naar onze zin, ik loop mijn eerste rondje van 6km weer hard en mijn stappenteller scoort elke dag boven de 10 km.

Tijdens een van onze fietstochten ontdekken we toch een nieuw stuk Gandia, een kilometers lang prachtig strand met boulevard en fietspad in Gandia-Grau. De zon blijft alle dagen volop schijnen en wij blijven volop genieten.

De plaats blijft continue goed bezet, veel drukker dan 3 jaar terug. Volgens de beheerder groeit het aantal camper-bezoekers elk jaar met 20%. Dit beeld zie je op alle camperplaatsen.