Reizen met de camper

Vrijdag 12 oktober 2018, Polch.

De zomer weet nog niet van ophouden, wij ook niet. We gaan nog nazomeren, of van de herfst genieten dicht bij huis aan de Moezel.
We rijden in Venlo de 61 op en staan al snel stil voor de eerste wegwerkzaamheden. Voordat we bij ons eerste doel arriveren hebben we twee uur gereden en een uur in de file gestaan…lang leve de 61!

We komen wat later als gepland aan bij Niesmann+Bischoff maar kunnen nog net insteken op de laatste plek. De camper achter ons heeft pech… We gaan meteen naar de showroom van Niesmann en genieten van hun prachtige campers, de Flair, Arto en het laatste nieuwe model de Smove. Ook Marije is gecharmeerd van de prachtige en bijzondere Smove!

Na een uurtje genieten steken we de rotonde over naar Camper- en Caravan Niesmann waar naast de grote campingwinkel ook altijd een 100-tal campers staan, nieuw en gebruikt, van een VW-busje tot een Concorde van 12 meter. Ook hier een uurtje rondkijken, een hartversterking bij de naastliggende bakker en dan een wandeling naar het dorp Polch, waar niet zo veel is te beleven. Ik maak in de avond nog een flinke ronde rond het terrein van Niesmann en alle daar gevestigde toeleveranciers.