Reizen met de camper

Woensdag / Donderdag 20-21 april 2016, Marseillan-Plage

We ‘entsorgen’ nog gratis in Campagnac en vertrekken dan vandaag naar de kust van de Middellandse Zee. Over de A75, dat schiet lekker op. In Millau rijden we boven over de prachtige tolbrug. We zakken verder af en via Agde over de smalle strook naar Marseillan-plage. Bekend gebied voor ons en net als vorig jaar maken we gebruik van de pas enkele jaren geleden aangelegde grote CP. Het is opvallend druk en ook veel jeugd met opa en oma op route, blijkbaar vakantie in Frankrijk. Met als voordeel dat de winkeltjes op de boulevards ook gezellig open zijn. We installeren ons en dan naar de Tourist Info voor een ‘Plan de Ville’ en met de gratis Wifi de berichten en mails bijwerken. Dan op zoek naar de Pharmacie, ik heb toch erg last van een vastzittende verkoudheid. We slenteren gezellig rond door het dorp en langs zee en zo is het al weer vlug avond.

Na een goede stille nacht  gaan we vandaag een flinke strandwandeling maken. Het is heerlijk wandelweer en we maken een grote ronde richting Cap d’Agde, heerlijk.

Al lezend in onze spannende boeken is het vlug 18.00 uur. Ik maak in de avond nog een trip van een dik uur op ‘loopsnelheid’.