Reizen met de camper

Zaterdag 16 juli 2016, Troyes – Suippes.

We gaan nu echt aan de thuisreis beginnen maar willen eerst nog in Troyes naar de McArthurGlen Designer Outlet met een keur aan de luxere designwinkels tegen sterk gereduceerde prijzen. Na 150 km komen we in Troyes aan en blijken we niet de enigen te zijn: de Fransen hebben ook vakantie of een lang weekend en het is extra Sales, de mammoet parkeerplaats staat helemaal vol. Als camperaar worden we keurig naar het camper/bus gedeelte gedirigeerd waar nog voldoende plek is. Dan kan het luxe shoppen beginnen.

Als de buit binnen is in de namiddag rijden we nog een stuk verder huiswaarts naar de CP in Suippes, een mix-parkeerplaats met Sanizuil, waar echter de watervoorziening blijkbaar al jaren stuk is.
Suippes is verder een onbeduidend plaatsje met een bakker, de Aldi en een grote kerk. De Aldi is goed voor de kersen bij de pannenkoeken, van de kerkklokken hebben we de hele avond -en helaas ook nacht-  plezier. De klok luidt elk kwartier en elk halfuur met een extra melodie, heerlijk de gehele nacht!